5

scris de:
Maximilian

Blonda buna – caut prieten

candidatul_idealCautam prieten/a web designer care sa posede urmatoarele calitati:

-sa cunoasca ultimele tendinte in web design

-programele lui/ei preferate sa fie Adobe Illustrator si Adobe Photoshop

– limbile straine: Chineza, Daneza si Pasareasca- constituie un plus daca cunoaste si romana.

Daca ar fi destul de dragut/a sa posede si urmatoarele calitati ar fi candidatul/a perfect/a pentru cel mai bun prieten/a:

-sa se joace din cand in cand cu CSS/HTML

-sa ii placa activitatiile fizice cum ar fi: Fifa All-play 09 pe Wii (sau Wii tenis)

-sa stie ce este Gears of War

Noi suntem o echipa tanara, dinamica, entuziasta, cu ambitie, de vreme acasa, care ii poate oferi multi prieteni ( avem o baza de date pe undeva), posibilitatea de a creste o data cu noi ( Dan a ajuns deja la 1.96 cm) , sala de fitness/forta ( may the force be with u) la discretie si cel mai important: multe proiecte interesante cu deadline-uri stranse, stresss si clienti care iti cer mess-ul.

Daca ti se pare ca poti fi noul nostru prieten ce stie web design te invitam sa ne scrii pe: contact@tripmedia.ro . In cazul in care nu te-am convis , poate ar trebui sa arunci un ochi peste portofoliul nostru

9 comentarii        legatura permanenta, flux RSS comentarii
 1. Dan Pas says:

  Va salut stimati domni/doamne/domnisoare!

  M-am informat de oferta dumneavoastra de prietenie si consider ca as putea fi un bun prieten.

  Stiu cate ceva dar sunt disponibil sa invat orice este necesar in domeniu. Pot fi un prieten pe care sa va puteti baza.

  Multumesc,

  Daniel Pascu

 2. Pilat Horia Stefan says:

  Nici Google si nici Microsoft nu au nevoie de publicitate; cu atat mai mult nu ii intereseaza ca motoarele de cautare sa le indexeze corect site-urile.
  Pe google cine indexeaza? Simplu: Bing.com 😀

  Mersi mersi 🙂

 3. Andrei says:

  Da , stiu… CSS ul si .JS ul nu mi-a fost prea prieten la 12 noaptea cand am facut pagina asta (asta daca nu se vedea ca e facut la repezeala), dar daca tot mi-ai zis, o sa corectez. Mersi

 4. Dan says:

  Am avut un client care era sa aiba leziuni pe creier cand a auzit ca site-ul lui are 200 de erori. Ma gandesc si la Andrei aici de fata care ar putea sa umble dezorientat si confuz in cautarea rezolvarii sutelor de erori de pe site-ul lui. Termenul de eroare este fortat pentru ca, in cazul de fata, nu desemneaza o greseala de concept. Aici e vorba doar o deviere de la niste conventii.
  Pe langa faptul ca ne oripileaza conventiile altora, adaugand si ca 60% din timpul de css il dedicam repararii bugurilor de ie6 prin mijloace generatoare de invalidari w3c, cand google.com (peste 50 de invalidari), microsoft.com (peste 200 de invalidari) ignora aceste reguli, cand coduri valide nu se afiseaza la fel pe diferite browsere, incercam sa alocam timpul de validare altor activitati educativ – recreative. Si totodata nu intelegem cum media site-urilor valide e mai hidoasa decat cea a site-urilor pline de invalidari w3c.
  Paradoxal, desi preocuparea pentru cod valid ar trebui sa insemne o preocupare profunda pentru forma si continut, de cele mai multe ori nu releva decat superficialitate si pedanterie. Nu zic ca se aplica in cazul de fata, nicicum, e doar o constatare empirica.
  Concediu placut!

 5. Pilat Horia Stefan says:

  Zic de andrei dar nici site-ul vostru nu e valid html si css. Ati scapat 5 erori 😛

 6. Pilat Horia Stefan says:

  @Andrei – ce webdesigner esti tu domle cu 239 Errors, 31 warning(s) pe site-ul personal … :))
  doamne 🙂 nu stiu cum ai reusit performanta.

  Totusi … daca este disponibil job-ul dupa 15 august puteti contacta cu incredere adresa de e-mail. O sa fiu in concediu(plecat din tara) intre 11 -25 iulie

  spor la “joaca”

 7. Andrei says:

  Hello,

  sunt Andrei si pot fi prietenul vostru ideal. Stiu Adobe Illustrator, Adobe Photoshop si Adobe Dreamwaver; ma joc uneori si cu Adobe Flash si am un amic foarte bun pe nume PHP.

  Ce pot sa ofer: va pot oferi plangeri lunare pentru neprimirea la timp a beneficiilor precum nintendo wii, sala de fitness si lift gratis. Deasemenea va pot trimite cereri de surplus de apa gratis si lift gratis de care sa ma pot bucura cu noii prieteni.

  Nu in ultimul rand, imi place sa ma joc cu vecinii de bloc cu cornete in fata blocului sau cu mitraliera si grenade in Gear of War.

  al vostru prieten,
  Andrei Baloiu

 8. Calin says:

  Doar daca isi pune peruca !

 9. ioana says:

  Maximilian e blonda? 😛

Comentarii

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.