5

scris de:
Ciprian

Darth Vader @ Tripmedia

22.03.10

Ora 1 a venit, omul negru n-a sosit, ora 2 a venit omul negru n-a sosit, ora 3 a venit Omul Negru de respira greu a sosiiiiitttt….

Totul incepe acum, intr-o galaxie nu prea indepartata, intr-un oras cu multe perspective “intunecate”.

Incercam sa-mi adun gandurile, indreptandu-ma catre toilette … cand, in fata mea, ce vad… un nene inalt ce respira sacadat, cu o sabie in mana. Inchid ochii (gandindu-ma ca e o fantasma), respir adanc… Ii deschid si realizez : era Darth Vader. Se uita la mine si eu la el… Astepta sa acceseze etajul…nu avea cartela de pontaj. I-am deschis usa fara sa stau pe ganduri, probabil mi-a controlat mintea…

Ca un baiat respectuos ce sunt l-am salutat. Raspunsul a fost unul prompt “take me to your leader”. Atunci mi-am dat seama de ipostaza in care ma  aflam si i-am raspuns scurt “yes, master!!!”. L-am dus in birou, l-am prezentat colegilor si am facut poze.

Dupa photo session, ne-am mai destins, am baut un ceai si am filozofat despre forta, mai exact despre latura ei intunecata.

Finalul este cat se poate de fericit… nimeni nu a murit , “Darthy”, cum ii spun prietenii, a plecat multumit ramanand sa-i facem si noi o vizita la vila lui din Pipera.

3 comentarii        legatura permanenta, flux RSS comentarii
 1. Darth Vadrer Fan says:

  este personajul meu preferat din Star Wars .si am vasut serialul.
  Imi pare rau ca moare di cauza lu fiusau.el il salveaza de fulgerele lui Darth Sidios,dar moare.barem inainte sa moara il arunca.
  IL CINSTESC SI IL VOI CINSTII PANA MOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. George Profenza says:

  V to the A,
  to the D.E.R,
  constructin’ the Death Stah’ !
  http://www.youtube.com/watch?v=lWKHbSxnfB8
  Omu’ era mai aproape decat ne asteptam 🙂

 3. mihaela says:

  Imi place visul tau si realizarea pozelor e super, sunt sigura ca s-a imbracat unul dintre voi…am dreptate ?. in sfarsit cipri fata in fata cu forta “neagra” a universului CONTINUAREA POVESTII ?………PE CAND?

Comentarii

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.