Arhiva pentru January, 2009

scris de:
Maximilian

Tribmedia

31.01.09

tribmedia

Clientii au incercat in decursul timpului sa ne alinte in fel si chip, si pe aceasta cale dorim sa le multumim.

Totul a inceput cu un dragastos “TribMedia” pe care l-am apreciat si la care ne-am conformat intocmai. S-a continuat cu “TrioMedia” la care trei dintre noi au tresarit cu un fior congenital… si fiindca tot veni vorba… “StripMedia” a fost denumirea la care am dezamagit audienta dat fiind ca suntem live si nu avem patratel rosu… nu ca nu am vrea, dar emitem albnegru si nu avem cum rosu. De curand am inaugurat “TripluMedia”. Degeaba incearca google sa explice…

La CripMedia ne-am speriat un pic, asa ca nu mai comentez.

Ramanem insa cu “TribMedia” ca favoritul nostru.

Asteptam propuneri noi, chiar si din provincie.

scris de:
Peter

Tutorial AS 3.0 ComputeSpectrum

30.01.09

Flash TutorialPentru acest exemplu aveti nevoie de Adobe Flash si cunostiinte de baza in Action Script 3.0 .

Pornim prin a creea un nou document flash ActionScript 3.0. Salvam acest document cu numele de Spectrum.fla, apoi selectăm primul keyframe al acestui document si apasam tasta F9 pentru a ne aduce in fata fereastra de programare.

Pasul 1

Pasul 1

In fereastra de programare introducem urmatoarea linie de cod:

var muzica=new Sound(new URLRequest(“song.mp3”)); citeste mai mult…

scris de:
Maximilian

Primul Post:  Postul Pastelui

28.01.09

Maximilian in perspectivaNimeni nu stia care este primul post si fiindca am tot fost intrebati ne-am documentat si am aflat ca este Postul Pastelui. Dureaza sapte saptamani si este doar unul din cele patru posturi mari de peste an. Desigur ca printre posturile mari se mai strecoara si unele mici, saptamanale sau de ce nu, ocazionale.

Totodata am mai inteles de la gura lumii ca ar mai trebui sa postam aproape zilnic pe aici ca sa tinem mintea creata. Din pacate nu putem chiar in fiecare zi, dar vom încerca sa postam des si de va fi nevoie vom face si matanii.

Promitem totodata sa pastram si o interfata prietenoasa pentru munca noastra viitoare, sa luam cele mai drepte linii si sa le curbam, sa complementam culorile, sa defulam toate elucubratiile care ne produc furtuni in creier.

Incercarea de a nu plictisi ni se adresează tot nouă, n-am putea sa scriem articole plictisiti si ca urmare ne-ar plăcea sa treacă pe la noi cat mai multi vizitatori unici in felul lor si nu din aceia comuni. Suntem ospitalieri, normal.

Nu in ultimul rand, ca la scoala la examen, trebuie sa multumim crizei economice ca ne-a dat ocazia sa ajungem sa ne confesam in acest jurnal. Pe timp de criza, postatul ajuta.