Arhiva pentru February, 2009

scris de:
Peter

Adobe AIR & Flash Tutorial

24.02.09

left_picIt’s time for a new tutorial. Now let’s move to the intermediate users who have basic knowledge of Adobe Flash and are starting to use Adobe AIR . Let’s build a little address book application using the power of Adobe AIR and a local database (note that this is just an introduction to air and local mysql lite databases).

First … What is Adobe AIR? Adobe AIR is a cross-platform runtime environment for building rich Internet applications using Adobe Flash, Adobe Flex, HTML, or Ajax, that can be deployed as a desktop application. citeste mai mult…

scris de:
Calin

Mii Me

23.02.09

mii_us

alex_alexcalin_cipriandan_giorgianamaxi_suzana

scris de:
Calin

Seqa Residence sau Cum sa furi un site in 3 pasi.

22.02.09

asmita_seqaDesi evenimentul de care am sa scriu a avut loc in septembrie 2008, consider ca el ramane unul de actualitate prin lipsa metodelor de copyrighting pentru un produs software din Romania.

Evenimentele cronologic:

In mai 2008,  Colliers Romania impreuna cu cei de la AsmitaGardens iau decizia de a reface site-ul asmitagardens.ro, intr-o incercare de a imbunatatii informatia si formatul in care aceasta era comunicata clientilor, avand la baza feedback-ul primit de la acestia. TripMedia s-a ocupta de strucuturarea, designul si implementarea variantelor din 2006 si 2007 si astfel am fost alesi si pentru varianta a 3-a, cea din 2008. 

Pe parcursul lunii mai si iunie au loc intalniri si se lucreaza la designul noului format. A fost un proces sustinut – la final ajungandu-se la 5 varinate de design, asteptarile fiind ridicate avand in vedere ca variantele din anii precendeti au fost de multe ori luate ca etalon in segmentul imobiliar de pe internet. citeste mai mult…

scris de:
Calin

Muncim la proiectul Dvs.

20.02.09

Daca nu urmareati transmisia in direct, sau daca da, dar doriti sa revedeti, va prezentam rarul si faimosul “dans muncitoresc”.