Arhiva pentru March, 2009

scris de:
Calin

Earth hour sau Football hour?

28.03.09

earth-football-hourMulti oameni m-au atentionat in ultimele zile pe diferite canale de comunicare ( telefon,blog,tv,radio,etc) ca astazi ora 20:30 se inchid luminile din respect pentru pamant – tot evenimentul fiind impachetat sub numele de Earth Hour. citeste mai mult…

scris de:
Maximilian

Ne mutam : Live

25.03.09

cutii_mutare

In seara asta Maine seara  ne mutam cu tot cu ce avem si ce-am strans in creieri, din biroul care ne-a fost coleg timp de aproape un an, in biroul coleg cu el – care pe piata se mandreste cu ceva metrii in plus si ne facea cu ochiul de ceva timp, fiindca ramasese fara parteneri de viata. Pe aceasta cale va invitam sa ne urmariti live cum strangem, impachetam si caram cu spor – toate pentru un naucitor drum de 5 metrii. La final – daca nu ne intindem prea mult – pentru cei interesati vom afisa imagini in premiera  de la noul si imbunatatitul “cuib”. Vizionare placuta si daca vreti, va invitam sa ne dati o mana de ajutor… PREMIU – afisare GRATUITA  pe “sticla” si faima eterna!

P.S.: Pentru cei ce nu stiu – ne vedeti in direct  pe site-ul de portofoliu, si daca va e lene sa scrieti – faceti click  aici.

scris de:
ioana

Brand & Blog

blog-cofee

Imi incep povestirile pe blog cu un studiu de caz referitor la crearea si utilizarea unui blog in strategia de comunicare a unei companii.

In ultima vreme, pentru majoritatea companiilor (fie ele vechi sau noui) care prezinta un minim interes pentru prezenta si imaginea in online este obligatoriu sa aiba si un blog. Nu doar un site de prezentare, ci si un blog.
Motivele pentru care blogurile, in general (personale – cele mai multe) au luat o asemenea amploare nu face obiectul postului de astazi si prefer sa il las spre dezbatere altora cu mai multa greutate in domeniu.

citeste mai mult…

scris de:
Ciprian

Hulu.com un “cap” peste Youtube.com

20.03.09

Hulu.com vs Youtube.com

Aseara,  navigand la relanti pe valurile linistite ale webului am dat peste o stire care m-a facut sa rad…
Si anume: cica Hulu.com ar fi devenit un generator mai bun de bani decat ar fi preferatul webului youtube.com

HaHa…cum asa?

citeste mai mult…