Arhiva pentru July, 2009

scris de:
Peter

Adobe-Mobile-Packager pe TripMobil

22.07.09

Adobe Mobile PackagerDe curand am descoperit ca prietenii nostri de la Adobe ne dau voie sa facem aplicatii pentru terminalele mobile prin intermediul noii lor aplicatii Adobe Mobile Packager care ne permita sa publicam ceea ce ne trece noua prin cap si sub forma de aplicatii pentru terminalele mobile. Urmand cursul firesc al evenimentelor si neputand sa ne stapanim curiozitatea am inceput sa testam capabilitatile noii aplicatii. citeste mai mult…

scris de:
Maximilian

Indian Me, Myself & I, in sfarsit multinationali

indian_tripmediaFiindca nu poti fi unic pe pamant numele de TripMedia este atribuit de google nu doar noua ci si unor tizi din India si Statele Unite. De curand am aflat cu stupoare ca nu suntem unicii detinatori ai acestui nume nici in tara natala – din 2008 existand si o TripMedia in Timisoara, si cine credea ca este o filiala a noastra nu are decat sa revina asupra acestui gand. Totusi se pare ca numele de TripMedia nu sare departe de “trunchi”, pentru ca daca cei din USA – se ocupa de niste proiecte de film ( credem ca de scurt metraj din ce ne-am dat seama de pe site-ul lor), cei din Timisoara si India sunt exact in aceeasi bransa. Probabil ca trip a fost cel care a creat legatura… sau sa fie media? citeste mai mult…

scris de:
Peter

Google Traductor para máximo Maximilian

15.07.09

GTranslateNe-am gandit sa-i facem o supriza lui Maximilian. Deoarece acesta a inceput recent sa se initieze in  limba spaniola, am decis sa ii aducem google translate pe pagina lui de start. Intre timp limba spaniola a devenit foarte populara la noi in birou, iar expresii precum: “yo quiero ir al baño, me llame más tarde”, “Tu conoces a Will Smith?” sunt utilizate din ce in ce mai des. Asa ca am creat acesta mica aplicatie in flash ce foloseste google translate pentru a traduce din engleza in spaniola.

citeste mai mult…

scris de:
Dan

Last FM widget for wordpress

13.07.09

lastfm_widgetLast FM creates atmosphere in our office, so we breathe music legal and paid. We’ve developed a widget and now you could listen the music we are listening to.

It is our pleasure to offer you this widget for download. It is designed to show our account by default, but if you want to display your recent tracks, you should go to lastFM widgets, customize your code and fill in the required textarea in the plugin backend zone. Unfortunately, the widget displays Usher from time to time. It’s the inevitable software error, please ignore it. Press the red plus sign below to get the download link.

citeste mai mult…