Arhiva pentru September, 2009

scris de:
Calin

Cu scuzele de rigoare … Revenim!

26.09.09

apinsA trecut ceva timp de cand nu mi-am mai pus capul la ceva constructiv in ale scrierii de articole. Poate si pentru ca subiectele care s-au perindat in ultima luna si jumate nu m-au facut sa tresar de nerabdare sa bat la tastatura. Poate si pentru ca a fost vara si vacanta pentru unii… Din pacate, desi as fi vrut sa declar ca n-am mai scris pentru ca am fost plecat la pescuit de muste cu pesti, veacul mi l-am facut tot pe drumul ,unpic mai gol, dintre birou si casa, acelasi ciclu. Scaparea din cotidian mi-a dat-o insa neciclicitatea lucrului in sine. Ne vom pune la punct si cu portofoliul – sper cat de curand reusim sa finalizam ce mai avem si sa impartim in stanga si-n dreapta imagini coloarate tocmai developate pentru ochiul critic al soacrei. Am facut si pui in vara , asa ca acum suntem mai multe capete la balaur. Repornim la drum mai grei, dar cu pasi mai mari. Avem in gand un proiect care cred ca ne va schimba mult, asa ca pregatiti-va sa ne vedeti in “haine noi”. Bine v-am gasit si regasit, Am Revenit!

scris de:
Calin

Online Business Forum

13.09.09

online_business_forumAm fost anuntat de Claudiu ca urmeaza sa aiba loc zilele ce vor urma – la Brasov si mai apoi la Pitesti ( nu Bucuresti,  caci in Pitesti nu poti sa te bucuresti) un eveniment pe care il coace de mult.

Implicati sunt 2 oameni pe care ii cunosc bine si ii apreciez : Claudiu si Codrut, plus multi altii cu care inca nu am avut placerea sa ii cunosc mai pe larg, ci doar sa interactionez. Numele care sunt vehiculate sunt cu  rezonanta. Asa ca daca te afli in Brasov pe 22 septembrie – si pe 29 septembrie in Pitesti – ai planuri facute!, dar daca nu esti – ar trebui sa te duci, asa ca Drum Bun! citeste mai mult…