Arhiva pentru October, 2009

scris de:
Maximilian

Pentru fani

18.10.09

fanii_tripmediaTot timpul saptamanii suntem asaltati de fani. Telefonele suna pana raman fara curent, casutele de emailuri se umplu un pic peste capacitatea maxima de stocare, weekendurile le petrecem raspunzand cererilor fanilor nostri. Am incercat chiar sa nu mai scriem pe blog pentru a raspunde cu mai multa promptitudine fanilor. Ne-am marit si echipa pentru a oferi si mai multe autografe. Traim de multe ori cu sentimentul, accentuat mai ales in weekendurile de pe baricade, ca oricate autografe am oferi, tot nu sunt suficiente.

Iata de ce, din dorinta de a vedea live atunci cand nu raspunde Alex la telefon, puteti instala pe propriul blog doua pluginuri wordpress: live video si live audio. Procedura de instalare este cea standard – le descarcati in directorul de plugins si le activati din interfata de administrare a blogului.

citeste mai mult…

scris de:
Calin

Ia click-ul cu tine: Zmeu Cursor

14.10.09

zmeu_cursorAm ras cand am vazut. Sunt sigur ca nu e de cea mai mare actualitate – dar mi-a aparut subit la o cautare prin images.google la keyword-ul : Cursor. Imi vin in minte diferite alte scene care acum capata o cu totul alta conotatie, din moment ce vad ca se poate. Ar fi campania aia cu dobanda care te urmareste ( individu ala bagacios), ┬átipul din Not Another Teenage Movie cu punga dupa el ; ar mai fi si megauzatul tag line : Fa click aici! Trebuie sa recunosc ca aceasta imagine mi-a schimbat perceptia despre lume – pana mai ieri ce era in calculator ramanea acolo ( bine – mai sunt tot felu de insigne cu iconite, augmented reality – si multe altele ) dar nimic nu ma transpunea pe mine – om intr-o postura de desktop … ha ha! Click-uieste-ma!- fa click – CLICK!CLICK!