Arhiva pentru January, 2010

scris de:
Calin

La inceput

06.01.10

Se pare ca imi revin mie din ce in ce mai mult indatoririle de a scrie articole care insumeaza si concretizeaza trecerea timpului- modificarile si sperantele pe care le nutrim noi, adica TripMedia. De la inceputul “aplicarii” pentru un blog mi-am pus intrebarea daca un blog de comapanie trebuie sa fie un glosar de evenimente marcate cu brio (sau nu) si realizari ale agentiei, sau trebuie sa prezinte ideile oamenilor care creeaza pana la urma entitatea. Probabil datorita unor norme deja impuse ne-am conformat treptat pe prima idee incercand insa sa ne expunem din cand in cand si personalitatea si ideeile proprii. De la inceput am incercat sa fim diferiti in masura in care putem ( pana la urma suntem o suma de elemente care ne-au creat si influentat, deci tot o copie nuantata…?!), si vreau sa cred ca de acum incolo ne vom stradui  mai mult.

Tocmai de aceea poate, acest articol va fi unul cu o tenta mai personala decat pana in prezent. Celor care se rup din cotidian si citesc in continuare – le multumesc. citeste mai mult…

scris de:
Peter

Tripmedia @ LEC Technology Meetings

05.01.10

Desi a trecut un an de la data (12 decembrie 2009)  acestui eveniment, din varii motive nu am avut timp sa ne asternem in format digital parerile despre acesta intalnire. In cadrul evenimentului, a carui tema era tehnologia PHP, au avut loc urmatoarele prezentari:

Web Services – Core of Web 2.0 Social Media Communication. Chewing up Google, Yahoo and Twitter APIs with PHP

Past and future – Vim & Zend Framework

Building RIA with PHP and Flex

How social networks make things happen.

citeste mai mult…