5

scris de:
Dan

Google Latitude

12.02.09

latitudeFilozofia google este simpla si formulata cat se poate de laconic : “Noi organizam informatia”, si in acest scop si-au propus sa organizeze informatia pe toate nivelurile posibile, astfel ca patrund in cotidian prin tot felul de metode de organizare si colectare a entitatii numita informatie.

Una dintre cele mai recente metode se numeste Google Latitude. Se poate folosi pe telefonul mobil sau pe iGoogle si, dupa un acord prealabil, poti sa vezi locatia aproximativa a prietenilor tai care si-au dat si ei acordul de a fi “urmariti”. Poti vedea astfel unde se afla sotia ca sa nu va intalniti accidental in timp de esti cu amanta. Desigur, sunt mai multe servicii pe care ti le ofera Latitude: SMS, Google Talk, Gmail, profil foto actualizat din telefon.

Informatia transmisa despre tine poate fi controlata si modificata manual, asta in caz ca sotia trebuie sa te stie lucrand pe rupte la birou. Te poti baza pe informatia oferita doar atata timp cat prietenii doresc sa-ti ofere informatia corecta.

Latitude este disponibil in 27 de tari pe Blackberry, S60 si Windows Mobile. Se poate folosi si pe un desktop/laptop.

Clic aici pentru a accesa pagina latitude pe google, daca simti ca vrei sa iti satisfaci nevoia de “big brother”.

Comentarii

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.