5

scris de:
Maximilian

Primul Post:  Postul Pastelui

28.01.09

Maximilian in perspectivaNimeni nu stia care este primul post si fiindca am tot fost intrebati ne-am documentat si am aflat ca este Postul Pastelui. Dureaza sapte saptamani si este doar unul din cele patru posturi mari de peste an. Desigur ca printre posturile mari se mai strecoara si unele mici, saptamanale sau de ce nu, ocazionale.

Totodata am mai inteles de la gura lumii ca ar mai trebui sa postam aproape zilnic pe aici ca sa tinem mintea creata. Din pacate nu putem chiar in fiecare zi, dar vom încerca sa postam des si de va fi nevoie vom face si matanii.

Promitem totodata sa pastram si o interfata prietenoasa pentru munca noastra viitoare, sa luam cele mai drepte linii si sa le curbam, sa complementam culorile, sa defulam toate elucubratiile care ne produc furtuni in creier.

Incercarea de a nu plictisi ni se adresează tot nouă, n-am putea sa scriem articole plictisiti si ca urmare ne-ar plăcea sa treacă pe la noi cat mai multi vizitatori unici in felul lor si nu din aceia comuni. Suntem ospitalieri, normal.

Nu in ultimul rand, ca la scoala la examen, trebuie sa multumim crizei economice ca ne-a dat ocazia sa ajungem sa ne confesam in acest jurnal. Pe timp de criza, postatul ajuta.

7 comentarii        legatura permanenta, flux RSS comentarii
 1. cris says:

  foarte fain, foarte multe proiecte, desi pe mine m-ati skip-at. Eu va cunosc de cand erati putin mai “mici”, insa numai acuma am apucat sa va vad in poze. Better late than never. Alex, “te astept pe acelasi drum ca altadat”….:-)
  cris

 2. Claudiu says:

  Good Job. Good Trade. Spor !

 3. Calin says:

  @ nausea69 – esti pe drumul cel bun dar nu ai cautat destul – ai uitat de : http://www.tripmedia.org, data viitoare mai multa atentie!

 4. nausea69 says:

  Vad ca va acomodati la criza si v-ati deskis filiala in India http://www.tripmedia.com/ !!!

 5. nume Ioana says:

  mesaj Bun si Postul Pastelui asta la ceva! 🙂 Felicitari si la cat mai … nu multe, ci eficiente mesaje transmise “fanilor” si mai ales clientilor! Sunt sigura ca veti scrie atunci cand veti avea ceva interesant de spus si de ce nu…amuzant!

  Spor!

 6. Nausea69 says:

  = Postul Pastelului
  alert(1)

 7. Nausea69 says:

  Mai intai baetzi tzin sa va laud, brava mhai, good job!
  Apoi incep cu anti-lauda, adica cu blow: e “subtzire” site-ul, categoric de la negru.probabil aicea ati vrut sa scrieti <>, care e autre chose, deci va rog sa corectati. Si mai scriu io apoi …

Comentarii

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.