5

scris de:
Calin

Ce-ai scrie daca ai avea o singura sansa?

27.11.09

onceA SE CITI DOAR O DATA!

De ceva timp bun am asistat la o crestere exponentiala in ceea ce priveste retelele de social networking pe web; pornind de la pitziboom-ul de pe Hi5 la placerea pacatoasa de a avea fata de Facebook chiar daca esti sef de companie multinationala si neintrerupta palavregeala pe barfosite-ul Twitter.

Daca pana acum nu erai cenzurat si puteai sa spui ce vrei cat vrei  sperand sa fii si tu auzit, ahtiat dupa urmaritori ( s-a intors vreamea securitatii dar se pare ca acum noi vrem sa fim urmariti), acum s-a lansat Once-the most limited social network in the world. Adica  faci ce faci si la celelalte – iti creezi cont, dai mai departe de veste si scrii ce-ti trece prin cap. Acum insa o singura data. Nu mai ai voie sa retractezi – ai scris – scris ramane. O idee buna prin natura ei – mesajul tau pentru eternitate! E inca la inceput – abia numara 60 de ganduri singulare – scrise in franceza, desi site-ul e in engleza.( Mama ei de globalizare!)

Nu sunt primul roman – se pare ca Maxi mi-a luat-o in fata – filozofic mai rau ca oricand. Oricum ideea e valabila pentru toata lumea – Tu ce ai scrie daca ai avea sansa sa o faci o singura data?

Ce-am scris eu? Simplu – mi-a venit instant si trebuie sa recunosc ca e un deficit dat de munca de zi cu zi. Imi place sa testez site-urile sau aplicatiile la care lucram – pentru detalii de animatie, bug-uri si alte alea care vin odata cu pachetu. Ce tastezi mai mereu cand testezi? Depinzand de stare am observat 2 stiluri si la mine si la altii – ori esti plictisit si scrii ce-ti vine la mana  – de obicei incepand cu literele din capatul stang al tastaturii – continuandu-ti drumul la dreapta ca un pianist care incheie un recital : asadsasa sau qwqwerqwqq … sau scrii marele adevar : Test. Ei bine, eu voi fi tinut minte pentru eternitate ca cel care a scris : Test cand a avut o singura sansa…

1 comentariu        legatura permanenta, flux RSS comentarii
  1. Autoharp says:

    Mi-e si frica sa scriu 🙂 daca apas ENTER si ma trezesc altundeva?

Comentarii

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.