5

scris de:
Ciprian

I blaste my eye!

13.11.09

eyeSe pare ca saptamana aceasta s-a lasat cu multe evenimente in domeniul digital. Dupa experienta avuta de colegul meu, Peter, la Internetics, ma simt obligat sa relatez si eu experienta avuta la seminarul flash, organizat de Thinkdigital, ce prezinta produsul Eyeblaster.

In primul rand Eyeblaster este un serviciu de ad-serving “new generation” oferit ca alternativa la ad-serverele deja existente.

Mi s-a parut interesant datorita faptului ca a fost un seminarĀ  despreĀ  implemantarea solutiilor oferite de acest serviciu, adresat developerilor.

Au fost aproximativ 20 de oameni (majoritatea flash developeri), intr-un mediu relaxant, unde s-a vorbit si de Advertising in general. Bineinteles ca au existat mici dispute legate de popularea excesiva a site-urilor cu bannere. Au fost si pauze de o cafea si sandvis in care, fiecare a incercat sa interactioneze cat mai mult prin schimb de carti de vizita sau prin discutii legate de experienta fiecaruia.

Seminarul a fost coordonat de un programator din Grecia, angajat Eyeblaster.

Retrospectiva asupra produsului este una pozitiva, pana si colegul meu a ramas putin “miscat” de multitudinea de facilitati si de metodele de tracking a tuturor interactiunilor cu bannerul si de obicei e de piatra. Dintr-o perspectiva personala pot spune ca, din pacate, design-ul aplicatiei putea fi mai reusit.

Una peste alta, un seminar reusit si doresc organizatorilor: cat mai multe de acest gen!

Pace!

Comentarii

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.