5

scris de:
Peter

Tripmedia @ LEC Technology Meetings

05.01.10

Desi a trecut un an de la data (12 decembrie 2009)  acestui eveniment, din varii motive nu am avut timp sa ne asternem in format digital parerile despre acesta intalnire. In cadrul evenimentului, a carui tema era tehnologia PHP, au avut loc urmatoarele prezentari:

Web Services – Core of Web 2.0 Social Media Communication. Chewing up Google, Yahoo and Twitter APIs with PHP

Past and future – Vim & Zend Framework

Building RIA with PHP and Flex

How social networks make things happen.


Prezentarea finala nu avea nicio legatura cu tema evenimentului si parea a fi o prezentare a site-ului realizat de cel care vorbea. Prima prezentare avea potentialul de a fi interesanta, dar s-a discutat cu putine exemple concrete si a fost o discutie mai mult teoretica, totusi speaker-ul cu accentul lui moldovenesc te facea sa zambesti din cand in cand.

Prezentarea cu Vim & Zend Framework a fost un pic mai neobisnuita avand in vedere ca a fost singura pe Linux si prezenta un IDE pe care nu multi il mai folosesc. Iar prezentarea Flex & PHP facuta de Mihai Corlan (Platform Evangelist | Adobe Systems) a fost mult mai interesanta decat la alte intalniri chiar daca am avut impresia ca a venit mai mult sa-si vanda noile produse, cum ar fi Flash Builder. Per total evenimentul a fost unul reusit si locatia a fost foarte bine aleasa, si invitatii au avut prezentari interesante.

Pentru mai multe poze de la eveniment accesati acest link. Iar pentru mai multe informatii cat si prezentarile de la eveniment vizitati blogul LEC.

Oricum ar fi, evenimentele de acest gen ne bucura si ne dorim sa fie cat mai multe.

Comentarii

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.